logo

Instructeur verkeerregelen

Het verkeer regelen is u op het lijf geschreven en u kan deze kennis overbrengen op andere?  Volg dan nu de opleiding Instructeur Verkeer regelen van IRP Training & CIBOT en ontvang uw eigen instructeurscertificaat!

Algemeen:

In samenwerking met CIBOT wordt maatwerk geleverd zodat u de juiste tools ontvangt zodat u de opleiding Verkeersregelaar Instructeur kunt verzorgen.

Na voltooiing van deze opleiding bent in staat zelfstandig een Verkeersregelaar Instructeursopleiding te verzorgen waarmee uw kandidaten een aanstellingspas kunnen verkrijgen.

Programma:

De opleiding tot Instructeur Verkeer Regelen bestaat uit 2 modules:
Instructeursopleiding
Stage bij een VKR opleiding.

Instructeur Module
De kandidaat instructeur verkeer regelen neemt deel aan een 2-dagen durend programma waarbij de onderdelen didactiek, wegenverkeerswetgeving en de taken, plichten rechten en verantwoording van de verkeersregelaar behandeld worden.

Stage
Na deelname aan de instructeur module zal de kandidaat instructeur verkeer regelen onder leiding van een ervaren instructeur de cursus onderwijzen. De kandidaat instructeur zal de les zelfstandig leiden en daar waar nodig bijgestaan worden door de ervaren instructeur.

Het examen van de stage opleiding wordt door de kandidaat instructeur afgenomen met ondersteuning van de gedelegeerde.
Lespakket
De opleiding tot Instructeur VKR is inclusief:
Lesmateriaal VKR
Lidmaatschapsbijdrage CIBOT  voor het lopende jaar
Een extra assessment bij het CIBOT

Lesplanning:

Deze opleiding wordt compleet op uw wensen en behoefte afgestemd.