RP Training is breed gecertificeerd. Zo is het mogelijk voor u om te kiezen voor een certificering die bij u past!
In alle certificeringen geeft IRP Training de mogelijkheid instructeur te worden. Vaak is het zelfs mogelijk meerdere certificeringen in een keer te behalen of een toegepaste crossover te volgen.
Uiteraard bij het goed afronden van een IRP Training opleiding, training of Instructeursopleiding, ontvangt u een passende certificering!

In het onderstaande overzicht vindt u de certificeringen die mogelijk zijn.

Uiteraard zitten onze adviseurs voor u klaar voor een goed en passend advies op het gebied van certificering.

CIBOT

IRP Training werkt samen met het CIBOT. Het certificeringsinstituut dat instructeurs certificeert, opleidingscentra certificeert en gecertificeerde opleidingen als kant-en-klaar pakket beschikbaar stelt.

Klik hier, voor meer informatie over het CIBOT.

Nederlandse Reanimatieraad

IRP Training werkt samen met de Nederlandse Reanimatieraad. De Nederlandse Reanimatie Raad heeft als missie het redden van levens indien dat door goede cardiopulmonale reanimatie mogelijk is. Die missie wil de NRR nastreven door het verbreiden en verbeteren van kennis en vaardigheden in reanimatie en wel in de meest ruime zin. Door het verspreiden van de internationaal vastgestelde richtlijnen draagt de NRR bij aan uniforme opleiding in de reanimatie op alle niveaus in de keten van de hulp en zorgverlening. Door de reanimatie op verschillende niveaus aan te laten sluiten krijgt de patiënt meer kansen op het behoud van het leven.

Klik hier, voor meer informatie over het Nederlandse Reanimatieraad.

NIKTA

IRP Training werkt samen met de NIKTA. NIKTA hét examencentrum voor de VCA en VCU examens. Uiteraard is NIKTA hiertoe door VCA Infra erkend. NIKTA verzorgt VCA en VCU open-inschrijf examens op 17 locaties in Nederland. Omdat wij met laptops werken ziet u direct na het examen de voorlopige uitslag!

NIKTA verzorgt ook (in-company) groepsexamens VCA en VCU in binnen- en buitenland.

Klik hier, voor meer informatie over het NIKTA.

EFR

IRP Training werkt samen met het EFR.
Emergency First Response is een van de snelst groeiende internationale reanimatie, AED en EHBO-opleiding organisaties. Met meer dan 56.000 instructeurs wereldwijd, is Emergency First Response al 48 jaar ervaren in de ontwikkeling en levering van educatieve cursussen, trainingsmateriaal en onderwijscurricula.

Klik hier, voor meer informatie over het EFR.

DAN

IRP Training werkt samen met DAN.
DAN opleiding is een  uitgebreide duik specifieke eerste hulp opleiding waaronder Marine Life Injuries, Neurological assessment en zuurstoftherapie maar ook de normale reanimatie en EHBO.

Klik hier, voor meer informatie over het DAN.

Het Oranje Kruis

Het Oranje Kruis heeft als missie om in Nederland kennis en kunde van EHBO te verspreiden. Het Oranje Kruis is een onafhankelijk certificerende organisatie op het gebied van Eerste Hulp.

Op de website van het Oranje Kruis vindt u inhoudelijke informatie over de examinering en (her)certificering van eerste hulpverleners.