P1090119

BHV Instructeur

Bent u een echte BHV  instructeur worden en brengt u graag de kennis over op andere, alleen u heeft nog geen instructeurscertificaat? Dan is de opleiding instructeur Bedrijfshulpverlening van IRP Training & CIBOT echt iets voor U!

Algemeen:

In samenwerking met CIBOT kunt u bij IRP Training een afwisselend opleidingsprogramma volgen en praktijkkennis op doen tijdens de BHV opleidingen.

De theoretische kennis en praktijkvoorbeelden worden door CIBOT verzorgd waarbij u IRP Training begeleidt zal worden door een mentor, wiens kennis u eigen gemaakt zal worden.
U bent direct kundig op het gebied van lesgeven

Na deze opleiding bent u in staat zelfstandig een (Code 95 Geregistreerde) BHV opleiding te geven.

Lesplanning:

Deze opleiding wordt compleet op uw wensen en behoefte afgestemd.

Programma:

De opleiding tot instructeur Bedrijfshulpverlening is een 6-daagse opleiding bestaande uit 3 modules van ieder 2 dagen.

De modules zijn afzonderlijk te volgen met bijbehorend certificaat, de combinatie van de drie certificaten leidt tot een certificering als BHV Instructeur.

BFR1 Instructeur:
Een 2-daagse instructeursopleiding Reanimatie en AED tot Instructeur Nederlandse Reanimatieraad en CIBOT. Om aan deze cursus deel te nemen dient de kandidaat in bezit te zijn van onderstaand certificaat BFR2 Instructeur of een graad in de lesbevoegdheid, Arts of verpleegkundige te zijn.
De Opleiding wordt afgesloten met een dubbel certificaat:
Kandidaat-Instructeur Nederlandse Reanimatieraad BLS
Kandidaat-Instructeur BFR1:Basic Life Support van CIBOT

BFR2 Instructeur:
De opleiding tot BFR2 Instructeur is een 2-daagse opleiding waarin alle ins en outs van het EHBO onderwijs besproken worden en de leervaardigheden in de CIBOT lesmethoden ontwikkeld worden.

De cursus wordt afgesloten met het certificaat CIBOT BFR2:Kandidaatinstructeur en kan na het succesvol voltooien van een assesment omgezet worden in een Full-Instructorcertificaat.
BFR3 Instructeur
De Opleiding tot BFR3:Brand en Ontruiming instructeur

Certificerings mogelijkheden

Alle door IRP Training gegeven opleidingen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs van CIBOT, NIKTA, DAN of EFR of een van de vele andere certificeringsorganisaties. De meeste  hulpverleningssen van IRP Training worden afgesloten met een certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad of CIBOT. Indien gewenst dan is het ook mogelijk deze af te sluiten met een certificaat van:

  • DAN (Divers Alert Network)
  • Emergency First Response
  • NIKTA
  • Code 95 registratie