P1090016

NRR Instructeur

Om volgens de Nederlandse Reanimatieraad lessen te mogen geven dient de instructeursopleiding BLS Instructeur gevolgd te zijn gevolgd door een tweetal stages. Voor de opleiding NRR instructeur bent u bij IRP Training aan het juiste adres.

Algemeen:

Om volgens de Nederlandse Reanimatieraad lessen te mogen geven dient de instructeursopleiding BLS Instructeur gevolgd te zijn gevolgd door een tweetal stages. Na de opleiding word je Candidate Instructor A, waarna je door middel van 2 stages je certificaat “Full Instructor” kan behalen.
Toegangseis:
Om deel te nemen aan het NRR programma dien aan een van de volgende voorwaarden te voldoen:
Medisch Arts
Verpleegkundige
2e graads docent
EHBO Instructeur CIBOT, Oranje Kruis, EFR of DAN

Programma:

Het programma voor de BLS Instructeursopleiding van de NRR word gegeven in 2 dagen waarbij het 4-stappenplan een groot onderdeel is van de opleiding. Daarnaast ga je ook oefenen met het 4-stappenplan en is er de gelegenheid al je vragen te stellen.

De cursus word gestart met een Reanimatie Competentietoets waarbij een score van minimaal 90% op de QCPR apparatuur behaald dient te worden. Er is een gelegenheid voor een herkansing aan het eind van Dag 1.

Lesplanning:

Deze opleiding wordt compleet op uw wensen en behoefte afgestemd.

Certificerings mogelijkheden

Alle door IRP Training gegeven opleidingen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs van CIBOT, NIKTA, DAN of EFR of een van de vele andere certificeringsorganisaties. De meeste  hulpverleningssen van IRP Training worden afgesloten met een certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad of CIBOT. Indien gewenst dan is het ook mogelijk deze af te sluiten met een certificaat van:

  • DAN (Divers Alert Network)
  • Emergency First Response
  • NIKTA
  • Code 95 registratie