2016-11-07 18.08.22

Medewerker luchtvracht

Komt u in aanraking met identificeerbare luchtvrachtgoederen of de documentatie die daarnaar verwijst? Dan is de opleiding medewerkers luchtvracht de opleiding voor U!

Algemeen:

In de huidige wereld is er veel te doen omtrent terrorismebestrijding. Ook op gebied van veiligheid in de vliegtuigwereld zijn er veel maatregelen van toepassing. Omdat het Screenen van vracht geen goedkope aangelegenheid is is er de mogelijkheid om vracht “Veilig te houden”. Om te mogen werken met luchtvracht dienen de medewerkers in bezit te zijn van een geldig certificaat Medewerker Luchtvracht.

Programma:

De Opleiding Security Awareness is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkende opleiding en dient elk jaar herhaald te worden. De opleiding duurt 4 uur.

Certificerings mogelijkheden

Alle door IRP Training gegeven opleidingen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs van CIBOT, NIKTA, DAN of EFR of een van de vele andere certificeringsorganisaties.

De meeste hulpverleningscursussen van IRP Training worden afgesloten met een certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad of CIBOT.Indien gewenst dan is het ook mogelijk deze cursus af te sluiten met een certificaat van:

  • DAN (Divers Alert Network)
  • Emergency First Response
  • NIKTA
  • Code 95 registratie