Opleidingen 1

Security Awareness

Hebben uw werkzaamheden binnen uw organisatie te maken met inkomende en uitgaande goederen en informatie, en medewerkers die contact hebben met derden? Dan is de opleiding Security Awareness van IRP Training, de opleiding voor U!

Algemeen:

In de huidige wereld is er veel te doen omtrent terrorismebestrijding. Ook op gebied van veiligheid in de vliegtuigwereld zijn er veel maatregelen van toepassing. Omdat het Screenen van vracht geen goedkope aangelegenheid is is er de mogelijkheid om vracht “Veilig te houden”. Iedere persoon die toegang heeft tot luchtvracht dient de Security Awareness training te volgen. Hierbij kan gedacht worden aan beveiligings of schoonmaakpersoneel. Indien u de vracht moet beroeren is er de opleiding “Medewerker Luchtvracht”

Programma:

De Opleiding Security Awareness is een door het Ministerie van Veiligheid en Justitie erkende opleiding en dient elke 5 jaar herhaald te worden. De opleiding duurt 2 uur.

Certificerings mogelijkheden

Alle door IRP Training gegeven opleidingen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs van CIBOT, NIKTA, DAN of EFR of een van de vele andere certificeringsorganisaties.

De meeste hulpverleningscursussen van IRP Training worden afgesloten met een certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad of CIBOT.

Indien gewenst dan is het ook mogelijk deze cursus af te sluiten met een certificaat van:

  • DAN (Divers Alert Network)
  • Emergency First Response
  • NIKTA
  • Code 95 registratie