vca1.324468

VCA-VIL

De VIL VCU opleiding is de meest uitgebreide VCA Opleiding. Veiligheid voor Intercedenten en Leidinggevende – Veiligheids Checklist Uitzendbureaus is de tegenhanger voor uitzendbureaus. De lesstof is gelijk aan de VCA-VOL maar wordt aangevuld met een stuk wetgeving voor de intercedent.

Algemeen:

VCA is een veiligheidssysteem welke als invulling dan dienen tot de verplichtingen zoals gesteld in de ARBO-Wet. Steeds meer bedrijven stellen dit verplicht aan hun onderaannemers. Voor uitzendbureaus is het VCU. Een onderdeel van de certificering is dat alle collega’s het certificaat behalen en daarmee aantonen veilig te kunnen werken. Als Intercedent is het belangrijk te weten hoe medewerkers veilig uitgezonden kunnen worden.
In de VCA VIL opleiding wordt alle stof van het VCA Basis en het VCA VOL examen behandeld. Dit word aangevuld met een stuk wetgeving.

Programma:

VCU kan in verschillende vormen gegoten worden. Indien het examen behaald wordt bent u in bezit van een VCU Diploma.

U kunt hiervoor:
E-learning volgen
Het boek bestuderen
Het volgen van lessen.

IRP Training heeft iedere maand een examenmogelijkheid en de mogelijkheid hiervoor deel te nemen aan een dagcursus.

Certificerings mogelijkheden

Alle door IRP Training gegeven opleidingen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs van CIBOT, NIKTA, DAN of EFR of een van de vele andere certificeringsorganisaties.

De meeste hulpverleningscursussen van IRP Training worden afgesloten met een certificaat van de Nederlandse Reanimatieraad of CIBOT.

Indien gewenst dan is het ook mogelijk deze cursus af te sluiten met een certificaat van:

  • DAN (Divers Alert Network)
  • Emergency First Response
  • NIKTA
  • Code 95 registratie