opleidingen 11

VCA-VOL

Bent u leidinggevende en op zoek naar de kennis en begrip van de aspecten veiligheid op het werk vanuit de leidinggevende en hoe u, uw medewerkers over dit onderwerp informeert, zodat zij ook hun werkzaamheden veilig uitvoeren? IRP Training leert het u graag tijdens de VCA VOL cursus!

Algemeen:

VCA is een veiligheidssysteem welke als invulling dan dienen tot de verplichtingen zoals gesteld in de ARBO-Wet. Steeds meer bedrijven stellen dit verplicht aan hun onderaannemers.

Een onderdeel van de certificering is dat alle collega’s het certificaat behalen en daarmee aantonen veilig te kunnen werken.

VCA Basis is bedoeld voor de werknemer, de leidinggevenden volgen de VOL opleiding.
In de VCA VOL opleiding wordt de stof behandeld welke ook bij Basis behandeld word en dit word aangevuld met het beoordelen van risico’s vooraf. Het maken van de Taak-Risicoanalyse en het veilig leiden van een groep medewerkers.

Programma:

VCA kan in verschillende vormen gegoten worden. Indien het examen behaald wordt bent u in bezit van een VCA Diploma.

U kunt hiervoor:
E-learning volgen
Het boek bestuderen
Het volgen van lessen.

IRP Training heeft iedere maand een examenmogelijkheid en de mogelijkheid hiervoor deel te nemen aan een dagcursus.

Certificerings mogelijkheden

Alle door IRP Training gegeven opleidingen worden gegeven door gecertificeerde EHBO instructeurs van CIBOT, DAN of EFR. De meeste EHBO cursussen van IRP Training worden afgesloten met een CIBOT Certificaat.Indien gewenst is het ook mogelijk deze cursus af te sluiten met een certificaat van:

DAN (Divers Alert Network)
Emergency First Response
NIKTA
Code 95 registratie

Wat leer je bij een VCA-Vol Cursus:

Varianten op deze Cursus:

Instructeursopleiding VCA- Vol